Castle Max

kr 0,00

CASTLE MAX har en avrundet form til forskjell fra BRIDGE som har flate og rette kanter.

C/C 192 mm, Lengde 207 mm, bredde 7 mm, høyde 34 mm.

    • 333 kr
    • 333 kr

Moderne dørhåndtak til kjøkken

I motsetning til Bridge håndtakene som er relativt rette og kantete, har våre Castle Max dørhåndtak en mer rund form. Akkurat som Castle, har Castle Max den perfekte formen for å gjøre åpning og lukking av dører uanstrengende. Håndtakene er tilgjengelig i sort matt og messing, som passer perfekt inn i hvilket som helst kjøkken for en flott detalj. Enten om du totalrenoverer kjøkkenet eller bare skal bytte ut håndtakene, er disse tradisjonelle dørhåndtakene ideelle for å gjøre innredningen frisk og moderne.

Med håndtakenes dimensjoner på 207mm lengde, 34mm høyde og 7mm bredde, er Castle Max perfekte for å enkelt kunne bruke kjøkkenet fleksibelt.

Castle Max dørhåndtak

Hos Noremax holder vi prisene konkurransedyktige for å sikre huseierne å kunne nyte disse klassiske dørhåndtakene hjemme hos seg. Denne type håndtak er et populært valg hos mange av våre kunder, da de er holdbare, allsidige og utmerker seg i kjøkkeninnredningen. De kan monteres både vertikalt og horisontalt for å skape ulike perspektiver i rommet. På grunn av den lange håndtakskonstruksjonen til Castle Max, passer den ypperlig til større skuffer og dører da spennet gjør den sterkere.

Velg moderne kjøkkenhåndtak til interiøret ditt

Moderne kjøkkenhåndtak har fordelen med å kunne transformere et hvilket som helst rom til noe stilig. De to utførelsene som er tilgjengelig for Castle Max håndtakene fungerer godt med alle fargepaletter, så du kan enkelt velge din foretrukne. Med tanke på det store mellomrommet mellom det monterte håndtaket og skuffefronten, er det enkelt å vaske selv om du ikke har tid til det.

Hos Noremax har vi mange års erfaring når det gjelder å rådføre huseiere om de beste håndtakene som fungerer utmerket med deres kjøkkenfronter, enten om det er Faktum eller Metod kjøkkenfronter. Vårt brede utvalg av dørhåndtak betyr at huseiere har mange alternativer å velge mellom og behøver ikke låse seg til et design. Vi har også en vedlikeholdsanvisning som gjør det enklere å vedlikeholde de klassiske kjøkkenhåndtakene i deres appellerende tilstand.

Hvis du ønsker mer informasjon om hvilke som helst av våre håndtak, ikke nøl med å ta kontakt med vårt team i Noremax. Vi besvarer alle spørsmål du måtte ha og kan bistå deg i å finne de perfekte moderne dørhåndtakene, spesielt til kjøkkenet ditt. Om du behøver inspirasjon til ditt nye kjøkken har vi flere blogginnlegg som kan gi deg en gnist og fremkalle kreativiteten din. Vårt team hjelper deg med å oppnå drømmekjøkkenet ditt med våre kjøkkenfronter og håndtak.

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.