Key

kr 0,00

Håndtaket har c/c: 160 mm. Lengde 182 mm, bredde 10 mm, dybde 33 mm.

    • 262 kr
    • 262 kr
    • 262 kr

Funksjonelle møbler må være utstyrt med håndtak som gjør det enkelt å åpne og lukke dører og skuffer. I tillegg til praktiske verdier, bør håndtakene også utfylle designet. Hos Noremax følger vi alltid interiørdesigntrendene som for tiden dominerer over hele verden. Derfor er sortimentet vårt fullt av moderne og vakre designhåndtak til alle rom.

Den perfekte nøkkelen til møbelet ditt

Møbelhåndtak er som nøkler til dørene – med dem kan vi åpne garderober og skap. Key møbelhåndtak er en av våre bestselgere. Det har absolutt fanget hjertet til mange brukere med sin minimalistiske form. En riflet overflate, oppfattet som moderne, elegant og eksklusiv, vil med sikkerhet bringe et snev av luksus til rommet. Hvis du vil legge til en enkel, men fremtredende detalj på kjøkkenet eller soverommet, bør du gå for Key håndtaket. Den har et industrielt preg og er dedisert til de som verdsetter raffinert eleganse. Håndtaket er tilgjengelig i matt svart, messing og rustfritt stål, slik at alle kan finne en finish som passer til rommets stil. Håndtaket, med sitt unike, industrielle uttrykk, er et perfekt supplement til både bad og kjøkkenmøbler. Den fungerer like fint på møbler i stuen som på garderobedører. Imidlertid er designet ideelt for tyngre skuffer ettersom grepet gir mulighet for mye kraft til å åpne og lukke.

Key håndtaket har følgende dimensjoner: 182 mm i lengde, 10 mm i bredde og 33 mm dybde som gir et komfortabelt og sikkert grep.

Det har ikke vært så enkelt hittil!

En stor fordel med nøkkelhåndtaket er enkel montering. Bare plasser håndtaket i den posisjonen du ønsker og skru fast med de medfølgende skruene. Lett som det! Like raskt og enkelt som monteringer, er vedlikeholdet av håndtaket. Hvis du planlegger å montere Key håndtak på et kjøkken, vil det bli utsatt for mye aktivitet. Vi har derfor satt sammen en vedlikeholdsanvisning på nettsiden vår for å hjelpe deg med å holde produktene rene og pene. Med denne guiden er vi sikre på at du klarer å vedlikeholde produktene slik at de kan leve et langt og godt liv.

Møbelhåndtakene er de mest utsatte i hjemmet. Det brukes ofte og derfor er det av stor betydning at produktet er av god kvalitet. Vi plukker ut håndtakene våre med alle detaljer i bakhodet, og sørger for at de er sterke og holdbare.

Vi er et selskap som garanterer funksjonelle og universelle møbelhåndtak til konkurransedyktige priser. Noremax mener at alle burde ha råd til å bo i et hjem hvor de er glade og komfortable. Vi tilbyr en omfattende service og svarer gjerne på spørsmålene dine. Hvis du vil vite mer informasjon om Key håndtakene, andre produkter eller konseptet, ikke nøl med å kontakte oss. Vi vil ikke la noen spørsmål stå ubesvarte. Vårt dyktige og serviceinnstilte team er ivrige etter å hjelpe.

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.