Lux

kr 0,00

    • 238 kr
    • 238 kr
    • 238 kr

Møbelhåndtak er perfekt tilbehør som diversifiserer ethvert skap. Ikke bare har de en praktisk funksjon, men gir også et stilig tillegg til interiøret. I samlingene våre har vi flere stilige og moderne håndtak som oppdaterer IKEA Metod kjøkken, IKEA Faktum kjøkken eller hvilke som helst Bestå-systemer og Pax-garderober.

Lux – et perfekt håndtak i interiøret ditt

Lux er et klassisk håndtak som passer perfekt på ethvert møbel, enten det er kjøkkenskap eller garderobeskap. Dette enkle, myke og lineære Lux-håndtaket er tilgjengelig i polert messing, ubehandlet messing og forniklet stål. Designet og dimensjonene er på 136 mm lengde, 28 mm dybde og 128 mm avstand mellom de to nødvendige hullene, ekstremt praktisk og beleilig for daglig bruk. Produktet er av høy kvalitet og sørger for å kunne tjene i mange år. Du trenger derfor ikke å bytte det ut etter bare noen års bruk. Fra nå av vil åpning og lukking av skap og skuffer være en fornøyelse.

Takket være det elegante og klassiske designet er Lux-håndtaket et ideelt tillegg til interiør i både tradisjonell og moderne stil. Lux-håndtak passer til flere farger, og det passer utmerket med mørke fronter (f.eks. Svart, dypgrønn, marineblå eller mørk brun). Kontrasten mellom det mørke interiøret og håndtaket vil gjøre interiøret mer attraktivt og dynamisk. Prøv den interessante kombinasjonen av polert messinghåndtak og et svart møbel og du vil forstå hvorfor dette er et så flott designvalg.

Lux-håndtaket kan plasseres vertikalt og horisontalt, avhengig av om håndtaket er på en skapdør eller en skuffefront. På skuffefronter er håndtak vanligvis plassert horisontalt for bedre grep og kraft.

Hvorfor kan du stole på oss?

Kundetilfredshet er viktigst for oss! Som produsent av fronter som passer til IKEA-møbler, sideplater, topplater, ben og håndtak-hjelper vi huseiere med å fornye og oppdatere plassen og gi interiøret en unik karakter. Fordi håndtakene våre er enkle å installere, trenger du ikke kaste bort tid og penger på å ansette en spesialist. Dessuten er alle våre håndtak tilgjengelig til rimelige priser, slik at du kan kjøpe så mange du trenger for å gi møblene dine en ny karakter på en interessant og rimelig måte. Dessuten er håndtaket veldig enkelt å holde rent – du kan polere det for å opprettholde en blank finish. Vi verdsetter kundenes forventninger; Derfor kan du finne vedlikeholdsanvisning på nettsiden vår for å hjelpe deg med å holde produktene rene.

Vi har et omfattende utvalg av håndtak som inkluderer et bredt utvalg av former, farger, størrelser og utførelser. Den brede variasjonen sikrer at det er noe som passer for alle interiører, og derfor er vi sikre på at alle vil finne sitt drømmeprodukt. Våre høykvalitetsprodukter er designet for å være universelle og med en perfekt finish. Derfor er vi glade for å si at håndtakene våre, så vel som alle våre tilpassede produkter, er preget av flott design og funksjonalitet. Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller ønsker å vite mer om Lux eller andre håndtak.

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.