Rest

kr 0,00

Håndtaket har c/c: 32 mm. Lengde 45 mm, bredde 17 mm, dybde 36 mm.

    • 143 kr
    • 143 kr
    • 143 kr

Møbelhåndtak er et viktig tilbehør som alle oppbevaringsmøbler bør utstyres med. De oppfyller ikke bare praktiske funksjoner, men også estetiske. De gir perfekt dekorasjon for både skap og skuffer.

Moderne og vakkert designet Rest håndtak

Elegant, men robust, Rest håndtak fungerer best i interiør med både industrielle og minimalistiske interiørdesignstiler. Det moderne designet og kvaliteten på håndtaket er det som gjør det til en av våre bestselgere. Håndtaket kan leveres i tre forskjellige utførelser for å gi et større utvalg produkter som passer for et større utvalg av stiler – matt svart, matt hvitt og rustfritt stål. Håndtaket er ikke bare vakkert, men den svake kurven på håndtaket gjør det også enda mer funksjonelt. Grepet er enda sikrere, fordi designet er laget for å minimere risikoen for skli. Størrelsen på et håndtak – 45 mm i lengde, 17 mm bredde og 36 mm dybde – bidrar også til den komfortable bruken. Derfor, i tillegg til den estetiske verdien, er Rest -håndtaket også et praktisk og funksjonelt møbeltilbehør.

Håndtaket er et veldig universelt produkt, noe som betyr at det vil fungere godt med både Faktum kjøkken og Metod kjøkken. Det ser til og med flott ut på soverom og stue, da det skaper en vakker og moderne finish i ethvert interiør. Rest håndtaket ser bra ut uansett fargen på møblene og sjarmen forsterkes uavhengig av hvilket rom du plasserer det.

Vi vet at oppussing noen ganger er forbundet med store utgifter, og derfor tilbyr vi produkter til en gunstig pris. Hos Noremax har vi rimelige og konkurransedyktige priser tilpasset hver enkelt kundes behov. Derfor kan du kjøpe så mange håndtak som du trenger og nyte det nye utseendet på møblene dine.

Hvorfor er det verdt å montere vårt Rest håndtak?

Hvis du er lei av utseendet på møblene dine og ønsker å friske det opp og gi det et nytt utseende på relativt kort tid uten større renovering – invester i Rest håndtaket. Monteringen tar bare noen få minutter. Siden den monteres fra innsiden av fronten, blender den seg perfekt med møblene. Før du monterer, må du kontrollere at avstanden mellom de to monteringshullene er 32 mm. Riktig pleie er viktig umiddelbart etter montering og deretter for at håndtaket skal vare i mange år. Bare tørk dem med en myk klut, med mild såpe og vann. Husk å tørke av metallelementene for å unngå rust eller misfarging. Hvis du trenger ytterligere instruksjoner, har vi utarbeidet en vedlikeholdsanvisning for deg. Dette vil hjelpe deg med å ta vare på produktet og dermed nyte det lenger.

Hvis du vil vite mer om priser, levering eller våre produkter generelt, vennligst kontakt oss. Vårt erfarne og snille team vil svare på alle dine spørsmål. Vi inviterer deg også til bloggen vår, hvor du finner mange interessante tips og inspirasjon.

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.