T-Spike

kr 0,00

Lengde 60 mm, bredde 10 mm, dybde 33 mm.

    • 238 kr
    • 238 kr
    • 238 kr

Vår brede kolleksjon av møbeltilbehør lar deg dekorere møblene dine på en funksjonell måte. Vårt tilbud inkluderer høykvalitative møbelhåndtak som vil tilfredsstille forventningene selv hos de mest kresne. Vurder å dekorere møblene dine med for eksempel vårt industrielle og moderne T-Spike håndtak.

Moderne T-Spike håndtak til dine kjøkkenskap

Drømmer du om et industrielt, kult og originalt kjøkken? Eller ser du etter inspirasjon til en oppdatering av garderobene på soverommet? Da er T-Spike-håndtaket noe for deg!

Ved å kombinere enkel geometri og iøynefallende design, smelter T-Spike håndtaket inn i ditt nåværende interiør og skaper et behagelig romklima. Med den vil du føle en luksuriøs atmosfære på kjøkkenet eller badet. T-Spike håndtaket kommer i messing, svart og rustfritt stål. Et bredt spekter av materialer gjør det til et utmerket supplement til alle møbler og alle rom.

Det er ikke alt! Dette håndtaket fungerer fantastisk godt med både moderne, minimalistisk og industrielt interiør, og vil heve den estetiske verdien av hjemmet ditt på noen få minutter!

Håndtaket er enkelt og tidløst med sin lineære form. Den slanke og moderne designen er nydelig, og tilbyr stor stabilitet. Grepet føles både fast og behagelig å gripe. På grunn av optimaliseringen på 60 mm i lengde, 10 mm i bredde og 33 mm i dybde – er det enkelt og behagelig å åpne og lukke dører og skuffer. Dessuten er håndtaket et høykvalitativt produkt som tilbyr et karakteristisk kryssmønster som alle entusiaster av industrialisme vil elske.

Hva er fordelene med å bruke håndtaket?

I tillegg til å være praktisk å bruke, vil det garantert tjene deg i mange år. Selvfølgelig ligger holdbarheten til hvert produkt, ikke bare i selve håndtaket, men også i vedlikehold og omsorg. Av denne grunn har vi utformet en vedlikeholdsguide for å hjelpe våre kunder med å opprettholde det flotte utseendet til produktene i mange år fremover. Hos Noremax designer og velger vi våre produkter med stor omsorg til hver detalj. Vi gjør også vårt ytterste for å sikre at hver av våre kunder er fornøyd med sitt kjøp. Derfor tilbyr vi overkommelige priser, slik at alle kan lage hjemmet de drømmer om.

T-Spike-håndtaket kan monteres horisontalt og vertikalt, avhengig av personlige preferanser. Installasjonen er enkel. Du trenger ikke spesialverktøy eller særlig kunnskap. Et par minutter er nok til å montere håndtaket og snart kan d nyte det nye utseendet på møblene og det oppfriskede interiøret.

Hvis du har spørsmål angående kolleksjonen av håndtak eller noe annet, kan du kontakte vårt vennlige og erfarne team. Du kan stole på vår hjelp! Vi inviterer deg også til å lese bloggen vår for inspirerende artikler med tips og triks om hvordan du oppnår drømmeinteriøret ditt.

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.