CONE – BEISET – 17 CM

kr 0,00

Oppgrader din Bestå, Metod eller oppbevaringsløsning med et sett kjegle-formete møbelben.

For farge og fremtredende struktur, velg blant våre 12 beisfarger.

Velg mellom messing, kobber, krom eller sort metall og match med dine håndtak fra Noremax.

Materiale: Bøk
Inkluderer: Møbelben, monteringsplate, skruer, bolt og filtputer.
Glansgrad: Matt (10 glans), Silkematt (20 glans) eller Halvblank (40 glans).
Standard leveringstid: 2-3 uker

 • *Velg beis

  Velg glansgrad

  *Metall
  Legg til metall og velg antall ben.

  • 238 kr
  • 274 kr
  • 274 kr
  • 274 kr
  • 274 kr

Ser du etter bein til dine gamle møbler? Da har du kommet til rett sted! Hos Noremax tilbyr vi et stort utvalg av møbeltilbehør av høy kvalitet. Våre bein er en kombinasjon av høykvalitativ massive bøk og nøye håndverk. Beina er slitesterke, tilpasningsbare og rimelige i pris. Vi har allerede hjulpet tusenvis av kunder med å dekorere hjemmene sine, og vi håper du blir neste!

Hva kjennetegner våre kjegleformede møbelbein?

Ser du etter et produkt av høy kvalitet som dekker dine behov? Vi har den perfekte løsningen for deg! Enkelt og elegant samt funksjonelt og holdbart – dette er Noremax møbelbein!

Møbelbeinene våre er laget av naturlig bøk – et materiale som ofte brukes i produksjon av møbler da det er holdbart og stødig. Beinene Cone, kommer i en høyde på 17 cm – den ultimate høyden for enkel tilgang og ergonomisk rengjøring.

For å kunne matche din stil og interiør har vi produsert tilpasningsbare møbelbein, tilgjengelige i mange ulike utførelser. Vi tilbyr Cone møbelbein i naturlig bøk, lakkert i valgfri farge og i beiset tre. Ved å velge beisete møbelbein beholder man følelsen og teksturen til det naturlige materialet. Møbelbeina kan derfor tilpasses ulike rom og møbler og vi kan garantere at det finnes noe som passer deg blant vårt sortiment av møbelbein.

For å gi møbelbeina enda mer karakter, kan de også kjøpes med metallbelegg nederst. Velg mellom messing, krom, kobber og sort. Et perfekt supplement til vårt brede utvalg av trendy møbelhåndtak.

Hvorfor velge Noremax Cone, 17cm?

Her er svaret.

• Vi setter stor pris på tilfredsheten til våre kunder og vil at du skal få muligheten å skape de møblene og hjemmet du alltid har drømt om. Så du trenger ikke å tilpasse deg utvalget vårt, vi tilpasser oss dine behov og ønsker.
• Våre produkter er tilgjengelige til en overkommelig pris for å sikre at alle har råd til å bo i et hjem de trives med, uten å måtte gå i kompromiss med kvaliteten.
• Installasjonen er rask og enkel. Alt du trenger, er inkludert i pakken. Vi tilbyr også monteringsanvisninger på vår nettside for de som trenger det.
• Møbelbeinene er designet for å være både en flott detalj, funksjonelle og prisverdt.
• Beina kommer i et stort utvalg av utførelser, for å sikre at du har muligheten til å lage det perfekte møbelbeinet til ditt hjem og dine møbler.

Oppdater utseendet til møblene dine ved hjelp av våre nye, flotte møbelbein – Cone. Hvis du ønsker mer informasjon om våre møbelbein, ikke nøl med å kontakte oss. Vårt erfarne team svarer gjerne på dine spørsmål.

Kategori:
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.