IKEA Faktum erstatningsdører

En smart måte å friske opp møbelet ditt

Er du eier av et Faktum kjøkken? Hvis ja, er det antakeligvis fordi du likte dette møbelsystemet. Dersom du fremdeles liker det, men møbelet ser litt slitent ut, behøver du ikke erstatte det med et nytt Metod system. Alt du trenger å gjøre er å bestille IKEA Faktum erstatningsdører fra oss, gjør et enkelt bytte og du kan nyte ditt elskede møbel i flere år fremover. Er dette noe du er på utkikk etter?

Det andre livet til ditt FAKTUM kjøkken

FAKTUM er et populært IKEA kjøkkensystem. Selv om de i 2013 sluttet å produsere disse løsningene, kan de fremdeles være å finne på mange kjøkken verden over. Dette betyr at møbelet har vært i bruk i 7 år eller mer. Dette er ganske lenge for et kjøkkenmøbel, spesielt med tanke på det faktum at det er større sannsynlighet for skader enn på andre møbler i stua eller på soverommet. Hvis du ser at møbelet ditt er allerede oppbrukt, men du ønsker ikke å kvitte deg med dem eller har ikke tid til total renovering, da har du kommet til det rette stedet. Vi kan tilby IKEA Faktum erstatningsdører, slik at du kan endre på møbelet i hjemmet kun på få minutter. Du behøver ikke ta farvel med ditt Faktum kjøkken – du kan gi det et andre liv ved bruk av våre produkter.

Stort utvalg av erstatninger til IKEA Faktum dører

Med vårt tilbud behøver du ikke å inngå kompromiss med noe som ikke er perfekt. Ved å velge Faktum erstatningsdører fra vår kolleksjon, kan du skape din egen definisjon av det perfekte kjøkken. Vi garanterer at det virkelig er et bredt utvalg av IKEA Faktum erstatningsdører. En variasjon av møbeltekstur, forskjellige design og – av alt – et hav av farger, som skaper uendelige kombinasjoner. For eksempel, vi har Basic designet til de med en forkjærlighet til minimalistisk uttrykk. The simple designet i denne serien er slettes ikke kjedelig. Det er den perfekte base for fargegalskap og uttrykksfulle kjøkkenhåndtak. Dersom du er på utkikk etter noe mer sofistikert, er du kanskje interessert i Circle serien, som med sitt slette design er forstyrret med et sirkulært, diskre håndtak. Om du foretrekker kjøkkenskap uten håndtak, er Ontime og Elegance skapt for mennesker som deg. Diskrete håndtak som er innfelt vil tillate deg å bruke møbelet på den måten du liker best. Vi har også noe spesielt for fans av slette flater og kule farger inspirert av det naturlige landskapet – Nordic serien, som tillater å skape lyse, rene og stilige kjøkken.

Ikke bare IKEA kjøkkenfronter

Hvis du er en fan av tradisjonelle møbelhåndtak, hva med å bestille IKEA Faktum erstatningsdører sammen med håndtak og knotter? Du vil antakeligvis innrømme at et slikt sett vil være perfekt for å friske opp kjøkkenmøbelet. Når det først er bestilt, vil vi sende deg en pakke som inneholder IKEA Faktum erstatningsdører med knotter og håndtak. Hvis du bestiller og betaler i dag, vil du etter 5-6 uker kunne nyte den nye versjonen av din favoritt Faktum møbel. Husk at du kan alltid utnytte våre gratis tips og råd – vi er glade for å kunne fortelle deg hvilke håndtak du bør gå for til nye fronter for å skape en god komposisjon. Ikke glemt at du kan også bestille sideplater om dine nåværende ikke ser tiltalende ut.

Se på IKEA kjøkkeninspirasjon

Har du ingen ideer til et nytt utseende på ditt kjøkkenmøbel? Se på IKEA kjøkkeninspirasjon som er postet på bloggen vår. Der vil du finne bilder av klargjorte ordninger så vel som verdifulle råd knyttet til innredningen av ulike konstruerte rom. Om du ønsker å optisk forstørre kjøkkenet ditt eller gi det en unik karakter som vil stimulere ønsket om å tilbringe mye tid i rommet, kan du gjøre dette ved å velge riktig mønster, tekstur og farge på IKEA Faktum erstatningsdører. Effekten vil bli enda bedre om du videre tilsetter eksklusive håndtak fra vår kolleksjon. Du slipper å stå alene om et valg. Skriv til oss eller ring for gratis tips fra våre eksperter. Du behøver ikke undre i flere timer hvilke knotter som passer til hvilke fronter – du kan stole på spesialistens blikk og kun implementere påviste visuelle forbindelser.

Fordeler med IKEA Faktum erstatningsdører

La oss summere hva du kan oppnå ved å velge å kjøpe erstatninger til IKEA Faktum dører, tilbudt av oss:

Du kan beholde dine eksisterende stammer til Faktum-systemet. Det er gode nyheter til alle som føler en tilknytning til hvordan deres kjøkkenskap er satt opp. Alt du behøver å gjøre er å fornye dem ved å erstatte frontene, og sannsynlig sideplatene, som vi også tilbyr.

Mangelen på en grundig utbytting av møbler sparer både penger og tid. Du trenger ikke å se etter skreddersydde møbler som kan erstatte de nåværende, organisere transport av nye møbler, tømme kjøkkenskap og arbeidskraften ved demontering. Du kan gjøre en minimal innsats for å gi Faktum-kjøkkenet ditt et helt nytt bilde.

Du bestemmer hvordan dine IKEA Faktum erstatningsdører skal se ut. Takket være dette har du muligheten til å designe et unikt kjøkkenmøbel. La din individuelle stil reflekteres i kjøkkenet ditt. Du gjøre at din visjon om drømmekjøkkenet blir til virkelighet med våre erstatninger til IKEA Faktum dører Hvorfor ikke utnytte denne muligheten?

Valget av våre erstatninger til Faktum dører går ikke i kompromiss med den dårlige kvaliteten eller den forkortede levetiden til møbelkomponenter, sammenlignet med den originale leverandørens produkter. Våre fronter vil definitivt være til nytte for deg i mange år, og i tillegg har du 2 års garanti.

Gjør en liten endring som gir stor effekt. Hvis du trenger råd eller informasjon, ikke nøl med å kontakte oss.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.