Escape – Pax Garderobe

kr 0,00

Escape er et moderne og tidløst design som skaper god oppbevaringsplass med stil. Garderobedørene gir et helhetlig uttrykk med sine integrerte, firkantete grep.
Fungerer optimalt både som enkeltdør og som dobbeltdør!

Tykkelse: 19 mm

Materiale: MDF med Akzo Nobel lakk

Lakkerte fronter behandles med to-komponent syreherdende lakk fra Akzo Nobel. Ved valg av fronter lakkert i heldekkende farge, er det viktig å være oppmerksom på at fargen hentes ut på resept for fargegjengivelse. Sluttresultat på overflater avhenger i hovedsak av underlag (materiale) og påføringsmetode, men også hvilket produkt som er anvendt i forhold til nyanse og glans. Det vil si at Noremax fronter ikke nødvendigvis vil være helt like som andre overflater malt med annet produkt i samme farge.

 

Leveres med håndtak: Nei
Innfreste grep: Ja
Leveres med hengsler: Nei – Se her
Freste detaljer (hull) til hengsler: Ja
Kun standard mål: Ja
Farge: Alle verdens farger uten pristillegg (oppgi NCS, Jotun eller Farrow & Ball kode)
Glansgrad: Matt (10 glans), Silkematt (20 glans) eller Halvblank (40 glans)
Produksjonstid: ca. 5 uker + leveringstid
Kan varene hentes: Nei

  Sjekk priser

  Bestill vareprøve

Vi selger frontene, ikke skrogene!

Ikke Ikea fronter? Ta kontakt på e-post: [email protected]

Vi gjør oppmerksom på at for å dekke oppstartskostnader er vår minimumsbestilling kr 2.000,- og eventuell differanse blir lagt til ordren.

  
 • BEGYNN Å HANDLE


  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 2732 kr
  • 2732 kr
  • 3227 kr
  • 3227 kr
  • 4918 kr
  • 5814 kr


  4 cm lenger enn de originale fra IKEA.

  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 2732 kr
  • 2732 kr
  • 3227 kr
  • 3227 kr
  • 4918 kr
  • 5814 kr
  door length


  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 1361 kr
  • 1711 kr
  • 2227 kr
  • 2351 kr
  • 608 kr

  Sideplater til PAX stamme

  Sideplater er plater som brukes på de synlige sidene av PAX stammen. Sideplatene fra Noremax er laget av 12 mm tykk MDF og er behandlet med den samme slitesterke lakken som frontene. Disse legges på utsiden av stammen og festes fra innsiden med skruer. Her kan man bruke de eksisterende hullene i stammen, men vær obs på å ikke bruke for lange skruer.

  Hensikten med platene er å gi designet et helhetlig og sammenhengende uttrykk. Det er derfor også naturlig å velge samme farge på sideplatene som på frontene. Skulle du trenge sideplater i størrelser som ikke finnes i standard utvalget er det vanlig praksis å bestille plater en størrelse større og så kappe til ønsket mål. Sideplatene kan med fordel også brukes til andre formål som til hyller og innredning for å nevne noe.  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 546 kr
  • 485 kr
  • 423 kr

  Velg glansgrad

  (silkematt 5% tillegg, matt 10% tillegg i pris):

  Her kan du enten fylle inn fargenavn/fargekode i feltet ELLER huke av for ønsket farge
  NCS, Jotun eller Farrow & Ball kode:


  Vi anbefaler å bestille ekstra lakk til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  • 50 kr

Pax garderobedører – Escape

Pax garderobe gir deg all oppbevaringsplassen du noensinne måtte ha behov for. Med sine fleksible konfigurasjoner og ekstra interne funksjoner har du muligheten til å velge hvordan du skal bruke garderoben. Med Noremax blir de mer tilpasningsdyktige enn noensinne. Vi tilbyr skreddersydde Pax dører som erstatter slitne eller lite flatterende design.

Noremax sitt utvalg av Escape Pax dører er tilgjengelig i alle farger fra NCS, Jotun eller Farrow&Ball for et komplett skreddersydd design. Vi produserer Pax dører i din ønsket nyanse, klar til å installeres på garderobestammen! Vennligst noter at vi ikke tilbyr hengsler for nye dører til eksisterende stamme. Escape dørene er med spesifisert beskrivelse basert på om det er dobbeltdør eller enkeltdør du trenger til din stamme. Dette er for å gi deg et best mulig innfrest grep uten å inngå kompromiss med design og stil!

Velg mellom beroligende og nøytrale toner for å oppnå et harmonisk soverom, sterke farge-matchende nyanser valgt utfra tapeten eller ta et modig fargevalg for å gjøre garderoben din til noe mer enn kun et oppbevaringssystem. Hva enn du velger er Escape et populært valg for et moderne og tidløst design.

Tilpass designet ditt enda mer og velg mellom tre glansgrader til Pax dørene. Den matte overflaten er perfekt for dempende stemning og sømløse oppbevaringssystemer, silkematt skaper en luksuriøs estetikk og glinsende overflate som gir diskré refleksjoner i rommet. Det halvblanke alternativet er også en fantastisk måte å implementere mørkere eller mer dramatiske farger uten at de absorberer for mye lys. De firkantete håndtakene som er frest inn i disse Pax dørene har allerede oppnådd et slett, moderne design som er skap for å vare i flere tiår.

Erstatningsdører til Pax

Noremax sine Escape Pax dører er kompatible med IKEA Pax garderobestammer med tilsvarende mål.

Noremax oppgir målene i samme format som IKEA for å forsikre deg at du har valgt riktig størrelse til garderoben din. Det å fornye Pax dørene dine med Noremax er en profesjonell måte å re-designe det eksisterende møbelet ditt i høy kvalitet.

Noremax tilbyr Pax dører og sideplater i Escape designet for å gjøre ditt skreddersydde og harmoniske design gjennomført fra A til Å. Sideplater skjuler stammene og oppnår en sømløs effekt for god flyt i rommet ditt.

Alle Noremax produkter, inkludert Pax dører, er lakkert med Akzo Nobel lakk. Denne behandlingen sikrer at Pax dørene du erstatter er varige, krever lite vedlikehold og holder godt på fargen. Dette betyr at du kan nyte ditt tilpassede rom i flere år fremover! Vi i Team Noremax er stolte av å kunne støtte bærekraftigheten med våre skreddersydde oppbevaringsløsninger som reduserer bruk og kast i forhold til interiør og dekor.

Tjenester til Noremax Pax Dører

For å hjelpe deg å oppnå ditt drømmesoverom eller et annet stilig rom, har Noremax valgt å samarbeide med utvalgte interiørdesignere. Våre designere har individuelle stiler og spesialiteter men er alle godt utstyrt til å kunne forvandle rommet ditt i møte med dine ønsker og krav.

Våre erstatningsdører er kvalitetssikret og vi er sikre på at du vil bli fornøyd med dine valg. Uansett, så tilbyr vi en 2-års garanti på alle produkter og Pax dører. Alle produktene er produsert etter hver enkeltstående bestilling og har tilpasset produksjon for å sørge for at vi leverer løsninger som møter dine krav.

Vår standard leveringstid er ca 5 uker, bestill i dag eller ta kontakt med et av våre teammedlemmer for spørsmål. Vi i Noremax er overbevist om at rommet ditt kan revitaliseres og tilpasses ønsket estetikk veldig snart!

Kategori:
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.