Pure Elegance – Pax Garderobe

kr 0,00

Elegance er en av de mest populære designene av erstatningsdører til IKEA PAX. Pure Elegance komplementerer den suksessfulle lanseringen av Elegance designet og det holdbare HDF materialet. Designet består av et integrert grep i en elegant form, derav navnet. Utformingen er både praktisk og vakker. Du kan matche frontene med sideplater i samme farge og materiale som fronten, og på grunn av det innfreste grepet, behøver du ikke sette på håndtak. La Pure Elegance designet løfte opp dine IKEA garderobestammer!

Materiale: HDF behandlet med klarlakk på toppen

Lakkerte fronter behandles med to-komponent syreherdende lakk fra Akzo Nobel. Ved valg av fronter lakkert i heldekkende farge, er det viktig å være oppmerksom på at fargen hentes ut på resept for fargegjengivelse. Sluttresultat på overflater avhenger i hovedsak av underlag (materiale) og påføringsmetode, men også hvilket produkt som er anvendt i forhold til nyanse og glans. Det vil si at Noremax fronter ikke nødvendigvis vil være helt like som andre overflater malt med annet produkt i samme farge.

Lakk: Akzo Nobel standard lakk – tilgjengelig i matt glans eller polyuretanlakk – kun tilgjengelig i silkematt glans.

Akzo Nobel standard lakk er en industrilakk som er mindre motstandsdyktig mot riper og avskalling av lakk, samt mindre vannbestandig.
Polyuretanlakk er en industrilakk som er mer holdbar, mer vanntett, mer ripebestandig, samt lettere å vedlikeholde og rengjøre.
Produksjonstid: ca. 5-8 uker + leveringstid for standardfarger, 12 uker + leveringstid for alle andre farger

Tykkelse: 19 mm
Innfreste grep: Ja
Leveres med hengsler: Nei – Se her
Freste detaljer (hull) til hengsler: Ja
Farge: Velg mellom svart, mørkgrå eller lysgrå
Glansgrad: Matt (10 glans), Silkematt (20 glans)

  Sjekk priser

  Bestill vareprøve

Trenger du stammer? Oppdag vårt Linen garderobesystem!

Ikke Ikea fronter? Ta kontakt på e-post: [email protected]

Vi gjør oppmerksom på at for å dekke oppstartskostnader er vår minimumsbestilling kr 3.000,- og eventuell differanse blir lagt til ordren.

 • BEGYNN Å HANDLE


  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 4429 kr
  • 4429 kr
  • 4845 kr
  • 4845 kr
  • 7405 kr
  • 8155 kr

  Vi anbefaler å kjøpe hengsler til de valgte dørene. Til disse dørene kan du enten bruke IKEA hengsler eller kjøpe våre hengsler til PAX.  4,4 cm lenger enn de originale fra IKEA.

  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 4429 kr
  • 4429 kr
  • 4845 kr
  • 4845 kr
  • 7405 kr
  • 8155 kr
  door length
  Vi anbefaler å kjøpe hengsler til de valgte dørene. Til disse dørene kan du enten bruke IKEA hengsler eller kjøpe våre hengsler til PAX.


  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 2440 kr
  • 3131 kr
  • 3655 kr
  • 4607 kr
  • 1083 kr
  • 810 kr
  • 929 kr

  Sideplatene er vanligvis bredere enn selve stammen. Dette for å dekke tykkelsen på fronten plus noen millimeter for å kunne tilpasse sideplaten etter skjevt gulv eller vegg. Om man bruker opphengingsskinne dekker ikke siden nødvendigvis hele tykkelsen på fronten.

  Sidepanelene leveres i standard dimensjoner, mens frontene varierer i tykkelse avhengig av design. Vennligst ta kontakt med oss hvis du ønsker å bestille andre dimensjoner enn det som finnes i vårt utvalg.

  Sideplater til PAX stamme

  Sideplater er plater som brukes på de synlige sidene av PAX stammen. Sideplatene er laget av 12 mm kompakt HDF og er behandlet med den samme slitesterke lakken som frontene. Tykkelse kan variere med 1mm +/-. Disse legges på utsiden av stammen og festes fra innsiden med skruer. Her kan man bruke de eksisterende hullene i stammen, men vær obs på å ikke bruke for lange skruer.

  Hensikten med platene er å gi designet et helhetlig og sammenhengende uttrykk. Det er derfor også naturlig å velge samme farge på sideplatene som på frontene. Skulle du trenge sideplater i størrelser som ikke finnes i standard utvalget er det vanlig praksis å bestille plater en størrelse større og så kappe til ønsket mål. Sideplatene kan med fordel også brukes til andre formål som til hyller og innredning for å nevne noe.  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 940 kr
  • 833 kr
  • 738 kr

  Noremax sokkelen erstatter den originale IKEA sokkelen. Dette betyr at en liten del av sidene på selve garderobestammen vil være synlig. Du kan se de eksakte målene på soklene under det på spørsmålstegnet bak produktet.

 • Velg Pure-farge, type lakk og glans

  Standard lakk - Matt - uten tilleggskostnad
  Polyuretanlakk - Kun silkematt glans - 30% tilleggsavgift

  Produktet polyuretan kan brukes til mange ulike formål, men i dette tilfellet brukes det som overflatebehandling til fronter, sider og sokler. Polyuretanlakk er en industrilakk som er mer holdbar og ripebestandig, samt lettere å vedlikeholde og rengjøre.
  Valg av lakk må vurderes etter bruk og behov, men på grunn av lakkens motstandsdyktige egenskaper anbefaler vi polyuretanlakk til kjøkken.  Det følger ikke med skruer sammen med sideplatene, så vi anbefaler å bruke helt vanlige monteringsskruer som kjøpes separat eller fra oss.

  • 107 kr


  Vi anbefaler å bestille ekstra lakk til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  NB!Ekstra lakk kan kun bestilles ifm. fonter, aldri separat. Vi anbefaler derfor alltid å bestille en liten flaske med lakk som kan brukes dersom man er uheldig ved montering eller ved senere anledninger.
  • 71 kr


  Vi anbefaler å bestille ekstra lakk til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  NB!Ekstra lakk kan kun bestilles ifm. fonter, aldri separat. Vi anbefaler derfor alltid å bestille en liten flaske med lakk som kan brukes dersom man er uheldig ved montering eller ved senere anledninger.
  • 381 kr

Har du en gammel IKEA PAX garderobe, men fått nok av det gamle utseendet?

IKEA tilbyr gode løsninger til sin PAX serie. Designet kommer i mange ulike størrelser, men dessverre er det begrenser utvalg av design. Heldigvis, kommer Noremax sitt konsept inn i bildet. Noremax tilbyr et bredt utvalg av erstatningsdører til mange ulike IKEA systemer, for eksempel Metod, Bestå og sist men ikke minst, PAX.

Vi har nylig lagt til en ny kolleksjon, Pure, i vårt utvalg av erstatningsdører til PAX. Pure kolleksjonen er karakterisert av materialet den består av. Materialet kalles HDF og er tett, rimelig og bærekraftig. Det passer helt perfekt om du ønsker nye fronter til din IKEA PAX garderobe som varer i flere år fremover.

Pure Elegance

Pure Elegance er et godt valg og et nytt tilskudd i den nye kolleksjonen. Den består av slanke linjer og har et komfortabelt innfrest grep som går langs overflaten av fronten. Grepet strekker seg langt, noe som gjør det enkelt å bruke for en familie med barn. Både store og små kan enkelt ta fatt i grepet, og vi tilbyr denne funksjonaliteten uten kompromiss med utseendet og estetikken.

Grepet er enkelt og passer inn en moderne og minimalistisk interiørstil. Kantene i grepet er ørlite avrundet som gir en myk kurve. Designet er perfekt på garderober da høyre- og venstredører møtes og skaper en vakker form i midten, samtidig som at det kan skape en interessant uregelmessighet om man plasserer de uten at grepet møtes.

Sjekk ut bloggen vår for flere interessante artikler som kan inspirere til neste interiørprosjekt. Du kan også finne kontaktinformasjon til vårt kundevennlige team her. Vi er alltid glade for å kunne besvare de spørsmål du måtte ha. Gjerne skriv til oss om du ønsker hjelp til å bestille Pure Elegance garderobedører i andre farger enn sort, grå eller lys grå.

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.