Antique

kr 0,00

    • 262 kr
    • 262 kr
    • 262 kr
    • 262 kr

Møbelhåndtak er som prikken over i’en, en liten detalj med stor innvirkning. De gir interiøret et helt nytt utseende. Dette tilbehøret utfyller møblene og bestemmer funksjonaliteten og praktisk bruk. Så hvis du møblerer et hus eller en leilighet, eller bare vil oppdatere estetikken i et rom, er det en god start å skifte håndtak.

Moderne og stilrent håndtak

Med Antique håndtaket setter du et stilig og elegant preg på kjøkkenet eller stuen. Hos Noremax er den tilgjengelig i fire forskjellige utførelser; antikk svart, antikk kobber, børstet messing og rustfritt stål. På denne måten kan du matche Antique håndtaket med alle møbler og rom. Formet i en moderne og uttrykksfull stil, vil det garantert være et flott supplement til moderne møbler og interiørdesign. Den universelle formen og de ideelle dimensjonene gjør håndtaket enda mer praktisk og funksjonelt. Et 166 mm langt og 30 mm dypt håndtak gir et sikkert og behagelig grep. Antique håndtaket er, akkurat som alle våre andre produkter, et produkt av god kvalitet. Så hvis du går for Antique håndtaket, får du et fasjonabelt produkt som også gir holdbarhet og enkel bruk.

Det enkle, elegante og samtidig moderne designet gjør håndtaket perfekt for moderne, men også klassisk interiør. Match håndtakets finish med interiøret, og det vil gi plassen en ny og frisk atmosfære på få minutter. Takket være Antique håndtaket kan du forbedre møblene dine ytterligere og gjøre dem enda mer funksjonelle.

Hva gjør Antique håndtaket unikt? Hvorfor bør du bruke det?

Kundetilfredshet er vår prioritet. Fordi vi verdsetter våre kunder fremfor alt, sørger vi for å tilby et utvalg produkter som oppfyller forventningene til publikummet vårt. Siden håndtakene våre er universelle, er vi overbevist om at vi er i stand til å tilby produkter for alle og til alle rom. For eksempel passer Antique håndtaket perfekt på kjøkkenskap (både IKEA Faktum og Metod), garderober og alle slags oppbevaringsmøbler. Siden den er tilgjengelig til en rimelig pris, vil du kunne bestille så mange du måtte trenge for å endre utseendet til et helt rom, leilighet eller hus.

Holdbarheten til håndtaket er takket være kvaliteten på produktet, men også hvordan det blir tatt vare på i etterkant. Av denne grunn har vi utarbeidet en vedlikeholdsanvisning, slik at du kan holde møblene og håndtakene rene og hygieniske gjennom mange års bruk. Apropos montering, akkurat som med vedlikehold av håndtaket – er monteringen barnemat. Alt du trenger å vite er at avstanden mellom monteringshullene er 160 mm, og så kan du bare skru den på plass i løpet av få minutter.

Hvis det er vanskelig for deg å bestemme hvilket håndtak som passer ditt interiør, hjelper vi deg gjerne. Hos Noremax har vi hjulpet huseiere med å finne de perfekte kjøkkenfronter og håndtak i mange år. Derfor, ikke nøl med å kontakte vårt vennlige og kvalifiserte team hvis du trenger hjelp. Du kan kontakte oss ikke bare for råd og hjelp, men også hvis du har spørsmål om våre produkter, forsendelse eller andre spørsmål. Vi står til tjeneste!

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.