Kjøkkendører til IKEA Metod

Kjøkkenmøbelsystemet Metod til IKEA fremmer individuelle planløsninger, uavhengig av størrelse. Moduler med enkle former (firkanter og rektangler) som varierer i høyden gir stor frihet til å kunne tilpasse utformingen etter husholdningens individuelle behov og vaner. IKEA er velkjent for sine mange alternativer, så vel som skjønnheten og enkelheten i design. Smarte systemer som har blitt iverksatt av IKEA er verdsatt for sin fleksibilitet, bekvemmelighet og funksjonalitet over hele verden. Bortsett fra de ubestridelige fordelene, har IKEA begrensninger når det gjelder mønstre og farger på sine kjøkkendørfronter.

Noremax beviser at dette ikke trenger å være tilfelle. Med Noremax-erstatninger for IKEA kjøkkendører trenger du ikke å kompromisse mellom design og funksjonalitet. Ved å bruke Noremax skreddersydde skapdører, kan utskifting av IKEA kjøkkenfronter være både tidsbesparende og rimelig. Det nordiske selskapet tilbyr omfattende produkter av høykvalitative produkter tilpasset IKEA kjøkkenskap.

Ved å kombinere fordelene og styrkene til IKEA og Noremax, kan du enkelt designe dine drømmers kjøkken. Det ubegrensede utvalget av design, perfekt matchet med IKEA kjøkkendørfronter, beviser at Noremax er et kundeorientert selskap. Noremax retter sitt tilbud til kunder som møblerer nytt kjøkken fra bunnen av, samt de som ønsker å omorganisere og oppdatere kjøkkeninteriøret sitt.

Dessuten tilbyr Noremax splitter nye kjøkkendørfronter som er fullt kompatible med IKEA Metod og IKEA Faktum kjøkkensystemer. Eiere av Faktumkjøkken som allerede er avviklet, kan også fornye kjøkkenet sitt med skreddersydde fronter av Noremax. Mulighetene å kunne velge farge, møbelstruktur, glansgrad, knotter og håndtak er de samme som for eier av IKEA Metod kjøkken.

Stilige kjøkkendører til IKEA Metod – et bredt utvalg av ekstraordinære teksturer, farger og materialer

Fronttypen bestemmer uttrykket til kjøkkenmøblene. For eksempel vil lakkerte fronter passe perfekt inn i et moderne interiør, og finerte eller matte for en mer klassisk stil. I tillegg til frontenes estetikk, må du ta hensyn til kvalitet og funksjonalitet. Noremax serie av fronter tilpasset IKEA Metod kjøkken er laget av høykvalitative materialer og overflatebehandling.

Kjøkkendører til IKEA Metod fra Noremax Nordic+ serien er laget av bjørkfiner med eik eller askefiner på det ytterste laget, som er solid og naturlig materiale med variasjoner i farge, nyanse og struktur. Hver front er behandlet med lakk fra Akzo Nobel for å fremheve sin naturlige skjønnhet.

Et annet eksempel på en Noremax serie med henvisning til naturen er Bambus+ som er laget av komprimert Moso-bambus behandlet med matt klar lakk. Dette materialet er tre ganger hardere enn eik og med en overflate forseilet med klarlakk blir den i stort sett vedlikeholdsfri. Bambusfronter kan spre et behagelig lys på kjøkkenet, samt forsterke interiørets naturlige stil og de varme fargene.

Noremax kunder har et annet originalt alternativ – Linoleum-serien. I dette tilfellet er kjøkkendørene til IKEA Metod laget av MDF, med linoleum frem og eikefiner på bak og på kantene for et holdbart og modernisert uttrykk. Overflaten av naturlig materiale er behagelig å vedrøre og holder godt i fargene over tid. Kundene kan velge mellom tjue farger med en matt finish.

Mesh-serien kan gi det perfekte moderne uttrykket. Frontene til IKEA kjøkken er laget av MDF-ramme med et senter av perforert metall. Denne transparente konstruksjonen kan være et interessant alternativ for de kunder som foretrekker dekorative og originale løsninger. Styrken til MDF-ramme og metallsentret er også et originalt alternativ for de som ikke liker vitrinedører med glass. I motsetning til glass, kan du diskret skjule innholdet i skapene mens du opprettholder deres transparente karakter, uten å gå på kompromiss med styrken til skapene.

Detaljer som håndtak og knotter kan forsterke interiørets karakter endelige resultatet. Noremax har en rekke designerhåndtak og knotter av høy kvalitet som passer perfekt til kjøkkendører til IKEA Metod. Denne unike samlingen inneholder mer enn tjue modeller i forskjellige varianter, laget av forskjellige materialer (tre, metall, lær).

Når du velger fronter er glansgraden en viktig detalj, den kan være matt eller blank.
Blanke lakkerte overflater er synonymt med moderne interiør. De fungerer også bra i rom som krever optisk forstørrelse. På den andre siden passer den matte finishen, som er mer dempet perfekt for et klassisk interiør. Dessuten, i et kjøkken med tilgang til naturlige lyskilder, kan den matte typen av fronter introdusere ro og harmoni. Begge typer finish er egnet for fronter i tre og de i farger. Varierte og nyanserte typer finish gir hver Noremax kunde muligheten til å aksentuere sin individuelle stil.

Noremax har et ubegrenset utvalg av farger og behandlinger for IKEA kjøkkenfronter. Du kan fritt velge hvilken som helst farge – fra hele Natural Color System (NCS), Jotun eller Farrow & Ball. Kunden kan også velge mellom tre typer finish med forskjellig glansgrader – matt, silkematt eller halvblank.

Helt nye kjøkkendører til IKEA Metod – designet av deg

Noremax fem kolleksjoner av kjøkkenfronter for IKEA Metod laget av høykvalitative materialer i elegant og moderne design – oppfyller forventningene til den mest krevende kunden, som ønsker å uttrykke sin stil. Ved å bruke Noremax designalternativer kan du enkelt uttrykke deg og skape et unikt og sammenhengende hjeminteriør, akkurat som et skreddersydd plagg eller en kunstner som lager et enestående stykke arbeid.

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.